2019-06-28 04:54:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma türelme véges, könnyen méregbe gurul

Napi horoszkóp június 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Pénzügyei felszálló ágban vannak, ennek segítségével alkalmas ez az időszak, hogy változásokat hajtson végre az életén. Lehet, hogy ingatlanvásárláson, vagy -cserén töri a fejét, vagy a meglévőt szeretné felújítani. A helyzet megoldása érzelmileg is elégedetté teszi.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold-Uránusz együttállás az első sorsterületén lehetőséget ad önnek, hogy életmódváltásba kezdjen. Talán egy új kapcsolat is kezdetét veheti az életében, ami soha eddig nem tapasztalt izgalmakat és váratlan érzelmi élményeket nyújthat.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön második sorsterületén tartózkodó planéták arra biztatják, hogy tegyen meg mindent jövője bebiztosításáért. Ha van megtakarított pénze, fektesse értékpapírokba, vagy kezdjen el minden hónapban takarékoskodni.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma türelme véges, ha méregbe gurul, nagyon éles, esetenként kegyetlen sértéseket képes a másik fejéhez vágni, és dühe nem is csillapodik olyan gyorsan. Mivel a Mars az ön jegyében tartózkodik, feszültségét levezetheti az ön számára legelőnyösebb sporttal, az úszással.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Merkúr az ön első sorsterületén halad keresztül, emiatt ügyesen, viccesen adja elő magát. Ma csavaros eszű és szívesen köt kapcsolatot, gyorsan cselekszik. Taktikázik, ha kell, máskor alkalmazkodó, megfontoltan cselekszik, és mindenképpen eléri a célját.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr az ön tizenkettedik sorsterületén utazik át, fényszög nélkül. Ez azt jelentheti, hogy szívesebben maradna otthon. Szívesen elmélkedik ma, és a lelki békéhez, megnyugváshoz is közelebb kerülhet.

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ön szeret ismerkedni, baráti társaságba járni, könnyen köt barátságokat, amelyek azonban nem annyira mélyek, hanem inkább intellektuális, mint érzelmi jellegűek. Leginkább hasonló gondolkodásúak köréből kerülhetnek ki az ismerősei. Ma is érdekes beszélgetésekben lehet része!

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ön minden szakmába könnyedén bedolgozza magát, ügyes szervező, pillanatok alatt átlátja, hogyan lehet a feladatokat gyorsabban elvégezni, mert hamar leegyszerűsíti a munkát. Szereti a nyilvánosságot, ma lesz is benne része, mert felettesei felfedezik önben a lehetőséget.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ön szívesen utazik, feltehetőleg most is úton van. Külföldön kapcsolatba kerülhet más kultúrával rendelkező emberekkel, akik tágítják szellemi horizontját.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma különösen jól érzi magát otthon, melegszívűen reagál és stabilan támogatja az önhöz közel állókat, ugyanakkor nem ömleng és nem is dagályos. Ha nehezebb helyzet adódik, józanul mérlegel. Ma is döntés előtt állhat, cselekedjen okosan!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ön a legtöbb élményéhez ösztönösen, kiszámíthatatlanul viszonyul, büszke objektivitására és intellektuális önállóságára. A legtöbb területen kísérletező kedvű, de ez nem okoz ma osztatlan sikert felettesei körében, akik kompetensebbek lehetnek önnél egy adott területen.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ön empatikus természettel és gazdag képzelőerővel van megáldva, valóban képes támogatni másokat, nagyobb biztonságban érzi magát, ha valamilyen szolgálatot teljesít. Az ilyen tevékenység megadja önnek a másokkal való egység érzését, amit tudatosan vagy tudattalanul, de mindig keres - így van ez ma is.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: